İpekyolu Ortaokulu

Vizyon: VİZYON Sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların da ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , Çağımızın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde taşıyan, araştıran, sorgulayan, Sevgi, Saygı ve hoşgörüye dayalı, herkesle iletişime açık olan,kendini gerçekleştirebilen, • Duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine yetebilen, üretken olan, Geleceğin bireylerini yetiştirmektir. • Sadece içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların da ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan , • Çağımızın bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesinde taşıyan, araştıran, sorgulayan, • Sevgi, Saygı ve hoşgörüye dayalı, herkesle iletişime açık olan,kendini gerçekleştirebilen, Duygu ve düşüncelerini ifade edebilen, kendine yetebilen, üretken olan, Geleceğin bireylerini yetiştirmektir.

Misyon: MİSYON Atatürk, ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyemizde eğitim gören herkesi; Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek Atatürk, ilke ve inkılaplarına, Cumhuriyetin temel niteliklerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda, bünyemizde eğitim gören herkesi; Türk milletinin değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:30 BAŞLAMA 14:20 BİTİŞ